donderdag 13 mei 2021

Editie KunstKrant maart/april

De KunstKrant is onder meer voor de verspreiding afhankelijk van de openstelling van musea en galerieën. Volgens het coronastappenplan is de verwachting dat musea vanaf 26 mei weer bezoekers ontvangen onder de geldende corona regels.

Momenteel werken we aan een nieuwe editie van de KunstKrant en hopen deze uiterlijk eind mei naar de abonnees te kunnen versturen. Daarna volgt de distributie van de KunstKrant naar de musea en galerieën, zodra de kunstsector weer open mag.

Dé beeldende kunst krant in Nederland...

De KunstKrant is dé informatiekrant over beeldende kunst, tentoonstellingen, galerieën en musea. De KunstKrant, boordevol informatie over beeldende kunst, verschijnt iedere twee maanden en wordt verspreid in heel Nederland, België en Duitsland. Elke twee maanden wordt iedere in kunst geïnteresseerde weer op de hoogte gebracht van actuele beeldende kunstexposities middels interviews, recensies, nieuws, tips en een uitvoerige expositie agenda.

Beste KunstKrantlezer

Wanneer u op de titelpagina van de KunstKrant klikt dan verschijnt de KunstKrant in pdf-vorm.
Als u daarna op de adverteerders klikt wordt u doorgeschakeld naar de website van de desbetreffende kunstenaar, galerie of museum. Nieuw is dat ook de artikelen en de advertorials u doorschakelen naar de website door te klikken op de titel van het artikel. Datzelfde geldt voor de kunstkrabbels.
Veel leesplezier

Laatste editie

Januari/Februari 2021

0
In dit nummer o.a.
  • Ongekend tekentalent Stefan Bleekrode bij Warnars & Warnars
  • Nxt Museum: futuristisch en baanbrekend
  • Surrealistisch theater van lefgozer Hans Kanters
  • Betoverd door Brazilië in galerie Ron Mandos
  • Folkert de Jong: eerste Kerkmeester van Veere
  • Hermitage Amsterdam in de ban van ridders
  • Een verfrissende blik op lithium

Archief